Kosten Atlas Zone behandeling

Kosten van de Atlas Zone behandeling

De kosten van de Atlas Zone behandeling zijn per 15 januari 2021:

Volwassenen
€ 255,-
Kinderen t/m 15 jaar € 225,-
Extra controle (optie) € 100,-

De kosten van de Atlas Zone behandeling zijn per 1 januari 2022:

Volwassenen
€ 295,-
Kinderen t/m 15 jaar € 235,-
Extra controle (optie) € 100,-

Dit bedrag wordt verdeeld over twee nota’s, de 1e behandeling en de 2e behandeling. Je betaalt het complete bedrag bij de eerste behandeling. Zowel contant betalen als pinnen is mogelijk.

Onze Praktijk is vrijgesteld van BTW.

Indien u niet aanvullend verzekerd bent, of uw ziektekostenverzekeraar onze behandelingen niet vergoedt, dan is het mogelijk de nota’s op naam van uw bedrijf of praktijk te zetten. Op die manier zijn de kosten als aftrekpost op de inkomstenbelasting inzetbaar.
Indien u geen inschrijving heeft bij de Kamer van Koophandel, kunt u de nota’s aan het eind van het jaar alsnog als kostenpost opvoeren bij uw belastingaangifte onder bijzondere kosten van niet vergoede behandelingen. Overigens is dit wel gebonden aan een minimum bedrag wat u in totaal over het belastingjaar kunt indienen. Deze informatie geeft geen garantie en dient alleen ter informatie.

Ook zijn er twee goede doelen die onze Praktijk, waar mogelijk, van harte ondersteunt.
Dit zijn:
Black Jaguar  zie blog.
Thai School  zie blog. 

Verder steunen we het wetenschappelijk onderzoek naar de atlas en de specifieke behandeling van de Atlas Zone Therapie aan de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde van het Amsterdam Universitair Medisch Centrum, UMC. (zie: wetenschappelijk onderzoek) Dit is hard nodig om bij te dragen aan de volledige acceptatie van de invloed van atlasproblemen op allerlei lichamelijke klachten. Hiermee kunnen veel meer mensen effectief geholpen gaan worden.

Duur behandeling en andere wetenswaardigheden

Bij het maken van de telefonische afspraak vindt een korte intake plaats met name om uw naam en adresgegevens duidelijk te krijgen. Daarna krijgt u via uw email een bevestigingsbericht van de twee afspraken die voor u zijn ingepland. Leest u deze mail t.z.t. alstublieft heel goed door omdat daar belangrijke informatie instaat over als u in de Praktijk komt. De eerste behandeling neemt ongeveer 1 uur in beslag, en de tweede ongeveer 45 minuten. De tweede afspraak vindt een paar weken na de eerste afspraak plaats.
Iedereen krijgt bij ons alle aandacht die nodig is. Daarom kan een consult uitlopen. Houd u er daarom rekening mee dat het kan gebeuren dat u moet wachten. Als het langer is dan 10 minuten wordt u hiervan meestal in de wachtkamer op de hoogte gesteld.
Hierom raden wij u aan om alle tijd te nemen voor de afspraken en niet met een strakke agenda naar de afspraak te komen. Het is sowieso goed om de dag en avond van de behandeling te ontspannen en wat extra rust te nemen.
Overigens kunt u gewoon zelf auto rijden na de behandeling; maar als u het prettiger vindt om toch gereden te worden is dat uitstekend en begrijpelijk.

Wijzigen afspraak

Bij verhindering word je verzocht dit uiterlijk 24 uur van tevoren door te geven. Bij afzegging binnen 24 uur voor een afspraak, of bij het niet nakomen zonder afmelding, brengen wij € 50,- euro in rekening.

Als je een afspraak wijzigt, denk er dan ook aan om de vervolgafspraak te wijzigen.