Jolanda Oosterwolde

Jolanda Oosterwolde

In dit werk leer ik mensen kennen met totaal verschillende klachten.

Mijn passie is werken met mensen; zodat zij gezond en gelukkiger door het leven kunnen. Hoe geweldig is het om mensen zonder pijn te zien vertrekken en te horen hoe zij hun leven een wending zullen geven in een wereld zonder pijn.

De afgelopen jaren heb ik verscheidene korte en lange cursussen gedaan, die gericht zijn op rug- en nekklachten en migraine, zoals triggerpoint resetmethode, NRT (Neural reset therapy) en nog vele andere methodieken.

Eigen ervaring met de Atlas Zone Therapie

Ik heb twintig jaar last gehad van lichamelijke klachten, waaronder; nekhernia, hoofdpijn, niet goed kunnen draaien van mijn hoofd, pijn in mijn schouders, last van mijn onderrug, tintelingen in mijn vingers en nog vele andere klachten. Dit na een auto ongeluk. Ik heb vele vormen van therapie gehad allemaal zonder resultaat.

Na al deze behandelingen kwam ik met de Atlas Zone Therapie in aanraking. Daarna ben ik altijd pijnvrij gebleven. Hierdoor kan ik weer alles doen wat ik wil.

Vol trots stuurde ik mensen door voor deze behandeling. Met goede uitkomsten.

Omdat de behandeling veilig en over het algemeen eenmalig is waarbij de atlas weer terug in zijn positie wordt gebracht, heb ik besloten om zelf deze opleiding te doen en mensen te helpen.

En ja, echt, het verrast mij elke keer weer om te zien hoe mensen veranderen en zich blij voelen na een Atlas behandeling.

Ik ben op maandag en donderdag werkzaam in de Praktijk van drs. Wim van den Berg in het Medisch Centrum Docwerk.